Accountants & Bizzee

01-05-2020 10:23 Door Ralph van de Oudeweetering
Sinds onze geboorte in 2015, zijn wij uitgegroeid tot dé logistieke en productie experts van Exact Online. Met honderden succesvolle Exact Online implementaties zijn we lekker op weg, zo lekker zelfs dat we in 2019 door Exact zijn uitgeroepen tot Exact Online Spotlight Partner van het jaar. 

Een steeds belangrijker en groeiend onderdeel hierbij, is de samenwerking welke wij hebben met een selectieve groep top-accountants. Wij worden namelijk blij van stellingen, barcodes, heftrucks, houtsnippers en metaalkrullen en begint onze expertise vaak daar waar het voor de accountant wat lastiger wordt. Wij hebben op onze beurt niet zoveel op met de diepgaande financiële processen en zoeken dus de samenwerking op om de klant de allerbeste ondersteuning te geven! Jullie de cijfers en wij de dozen.

Wat kunnen we samen doen?

Naast een vanzelfsprekende samenwerken op het gebied van de inrichting en inwerkingstelling van Exact Online, hebben we nog een aantal aantrekkelijke extraatjes! Namelijk:

  • Gezamenlijke (online) infosessies voor (groot)handelaren en de maakindustrie over de voordelen van Exact Online en eventuele complementaire oplossingen.
  • Gezamenlijke (online) power-user sessies, waar we gebruikers helpen met krachtige ideeën en gebruikerstips.
  • Een exclusieve portal ram vol met het laatste nieuws, klantcases en concrete adviezen.
  • Dé Exact Online ExpertScan! Een ‘all inclusive’ check-up van het gebruik van de Exact Online. 

Even voor de duidelijkheid, bovenstaande ondersteuning en adviezen zijn kosteloos voor relaties van samenwerkende accountants!  

Ik ben accountant en enthousiast over jullie plan, wat moet ik doen? Slechts één ding: plan hieronder direct een (online) kennismakingsgesprek in en ik bespreek dolgraag de details. Tot dan!

Ralph van de Oudeweetering