Exact Online komt met selectiecodes.

05-08-2020 10:06 Door Ralph van de Oudeweetering

Binnenkort komt Exact Online opnieuw een mooie uitbreiding: selectiecodes! Bepaal zelf welke codes en omschrijving je graag gebruikt en voeg ze eenvoudig toe aan offertes, verkooporders, bestellingen, facturen en werkorders


Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van selectiecodes bij het indelen van verkooporders welke met spoed geleverd moeten worden of inkooporders welke extra gecontroleerd dienen te worden bij ontvangst of dat een verkooporder wel/niet in delen geleverd mag worden of om aan te geven of een werkorder al is ingepland of niet. Kortom, een reuze handige toevoeging.

Uiteraard is het mogelijk om op de ingevoerde selectiecodes te filteren in overzichten/analyses en is deze toegevoegd aan de REST API. Zodoende beschikken aan Exact Online gekoppelde oplossingen, ook over deze informatie. Op zoek naar meer informatie of hulp nodig bij het inrichten hiervan? Laat het ons weten, we helpen je graag.


Deze functionaliteit is binnenkort beschikbaar in de geavanceerde en premium edities van Exact voor Handel en Productie.

Ralph van de Oudeweetering