Exact Online Webinars voor Mamut gebruikers

11-03-2020 17:47 Door Ralph van de Oudeweetering

De tijd vliegt, we schrijven 2011 als Visma inlijft en de afgelopen bijna 10 jaar heeft de ontwikkeling van Mamut zo goed als stilgestaan. Opmerkelijk en onbegrijpelijk, maar helaas de harde realiteit. Gelukkig doet Mamut het (op een aantal uitbreidingen na) nog en blijft het koffiedik kijken hoe lang dit nog het geval is. In een tijd waarin technologie het tempo bepaalt, kunnen verouderde systemen en processen je ambities en bedrijfsgroei echter lelijk in de weg (gaan) zitten. 


Ondertussen is online en overal werken het nieuwe "gewoon", worden banktransacties digitaal en direct verwerkt, komen er geen handjes meer aan te pas bij het verwerken van inkomende nota's en lopen ondernemers letterlijk met de zaak in achterzak door mobiele apps.  Mooi allemaal, maar wat levert dit mij concreet op? Is een migratie niet ongelofelijk complex en ingrijpend? Komen we kompleet stil te liggen? Hoe lang zou ik nog met Mamut door kunnen? Hoe hebben andere Mamut-gebruikers de komst van nieuwe systemen ervaren? Is het allemaal halleluja of zijn er ook aandachtspunten? 


Voor diegenen die antwoorden zoekt op deze vragen, organiseren wij in april en mei (speciaal en exclusief voor Mamut-gebruikers) wederom een drietal online webinars met pasklare antwoorden. Het webinar duurt ca. 1,5 uur en je kan het webinar eenvoudig vanuit thuis/kantoor volgen vanaf een laptop, desktop, tablet of zelfs je smartphone. Wel zo makkelijk en efficiënt. Schrijf je in via één van onderstaande buttons in en alvast tot dan! 

Woensdag 15 april - Vanaf 10.00 tot ca. 11.30 uur.
Dinsdag 21 april - Vanaf 10.00 tot ca. 11.30 uur.
Donderdag 7 mei - Vanaf 10.00 tot ca. 11.30 uur.