Exact Online Webinars voor Mamut gebruikers

11-03-2020 17:47 Door Ralph van de Oudeweetering
De afgelopen weken is er een hoop verandert en laveren ondernemers veelal op onzekerheid. Wat zijn jouw plannen? Op je handen zitten of juist deze periode gebruiken om je bedrijf futureproof maken? Behoor jij tot de groep die de omzet zoveel mogelijk wil behouden en, juist nu er de tijd voor is, investeert in het veranderen van je organisatie en interne processen? 

Niet alleen in deze lastige tijden, maar ook als straks als de handel weer op gang komt, kunnen verouderde systemen en processen je lelijk in de weg zitten. Ondertussen is namelijk online en overal werken het nieuwe "gewoon", worden banktransacties digitaal en direct verwerkt, komen er geen handjes meer aan te pas bij het verwerken van inkomende nota's en lopen ondernemers letterlijk met de zaak in achterzak door mobiele apps.


Tip: Kom niet straks, als alles weer draait en er geen tijd voor is, maar juist nu in actie. Gebruik deze periode om te veranderen! Voor diegenen die willen weten welke concrete kansen er liggen, organiseren wij de komende weken een aantal gratis online webinar met pasklare antwoorden op vragen als: 


Hoe lang zou ik nog met Mamut door kunnen? Wat is het beste alternatief voor Mamut? Zijn er enkel voordelen of ook aandachtspunten bij een overstap? Is een migratie naar een nieuw systeem niet ongelofelijk complex, ingrijpend en kostbaar? Komen we compleet stil te liggen? Hoe hebben 250 andere Mamut-gebruikers de komst van nieuwe systemen ervaren?


"Mooi allemaal, maar ik ben op dit moment juist de kosten aan het drukken!", hoor ik je zeggen. Logisch! En daarom hebben we onze migratie-tarieven, in ieder geval tot 1 juli, met 50% verlaagd! Wij durven het aan, want we zijn ervan overtuigd dat we waarde kunnen creëren voor jou en je bedrijf.


Wanneer? 23 april, 29 april of 5 mei.

Tijd? Vanaf 10.00 uur

Waar? Gewoon vanaf thuis/kantoor

Organisatie? Bizzee

Kosten? Geen


Het webinar duurt 1,5 tot 2 uur en je kan het webinar eenvoudig vanuit thuis/kantoor volgen vanaf een laptop, desktop, tablet of zelfs je smartphone. Wel zo veilig, makkelijk en efficiënt. Schrijf je in via één van onderstaande linkjes in en alvast tot dan!

Donderdag 23 april - Vanaf 10.00 tot ca. 12.00 uur.
Woensdag 29 april - Vanaf 10.00 tot ca. 12.00 uur.
Dinsdag 5 mei - Vanaf 10.00 tot ca. 12.00 uur.

Ralph van de Oudeweetering