Order-picken komt naar de Exact Online magazijn-app!

15-10-2020 10:24 Door Ralph van de Oudeweetering

Al eerder hebben we aandacht besteed aan de magazijn-app (Android & iOS) waarmee je op een telefoon of tablet de voorraad (per locatie) kan zien en eventuele verschillen, na een inventarisatie bijvoorbeeld, kan registreren en eventueel verwerken. Deze gratis* app, komt binnenkort beschikbaar met een unieke uitbreiding: order-picken!


Wij beschikken sinds kort over de allernieuwste beta-versie en, met een beetje geluk, komt de uitbreiding nog voor het eind van dit jaar ook voor alle gebruikers beschikbaar en kan de papieren pick-lijst de prullenbak in. Voor diegene die niet kunnen wachten, hierbij vast een korte een preview en een beknopte uitleg van de werking.


Middels het vrijgegeven van verkooporders, via het overzicht "Te picken" in Exact Online, worden deze naar de app verzonden. Vervolgens zie je bij "Te picken" in het menu een getal met het aantal te picken verkooporders. Door hierop te klikken kom je in het overzicht met de te picken verkooporders en kan je de gewenste order selecteren. Vervolgens worden de te picken producten en eventueel de magazijn-locatie zichtbaar gemaakt en kan je het aantal gepickte producten invoeren. Als de verkooporder volledig is gepikt, kan deze worden afgehandeld. 


*Exact Online Voorraadbeheer App is op dit moment gratis beschikbaar voor gebruikers van de Geavanceerd of Premium variant van Handel of Productie. Interessant? Download de app via de Google of Apple store.

Ralph van de Oudeweetering